2010-06-30
 18:27:14

svar

Anonym : Varför lägger du aldrig upp bilder på dig


Svar : Jag har lagt upp bilder på mig om du kollar längre bak i arkivet .. Och nu har jag ingen bra kamera till att ta bilder och det känns lite löjligt att ställa sig och ta kort på sig själv ?


2010-06-30
 17:28:06

jsfksdhgkjds

fan vilken huvudvärk jag har. fast inte så jag brukar ha utan jag är bara tung i huvudet och vill sova !!

älskling slutar sent idag så ska åka senare. Hur sent vet jag inte, men inte för sent hoppas jag. Vill verkligen sova med honom..

Imorgon ska jag antagligen träffa lollo, om hon kan, hoppas det :)

vet inte vad jag ska skriva mer, så ställ gärna frågor så jag har något att svara på ;D
2010-06-30
 13:38:19

Beställt

Beställde lite kläder från H&M igår ..

Detta beställde jag





2010-06-30
 13:13:41

30 juni

Kom hem för lite mer än 30 minuter sedan. Har varit med Linda, först åt vi på McDonalds sen gick vi till ikea där hon handlade lite och jag köpte ett doftljus :) Sen åkte vi hem till henne och sen till angered. Nu sitter jag i min säng,.. Borde egentligen städa rummet, ska göra det snart .. Sen ska jag tända doftljuset så det doftar gottigott här inne sen :)

Ska antagligen sova hos tony idag. Och på fredag ska jag och Linda åka till kärra och simma lite :) Jag måste sätta igång med träningen igen, min kondition har gått ner så jävla mycket och jag vill absolut inte bli smalare än vad jag är men ändå lite små muskler så jag inte är helt platt. haha
2010-06-29
 22:01:29

sol sen regn

Jag vet att det har varit skit dåligt uppdatering, men what the f*ck det är ju sommarlov! :D

Idag har jag iaf varit vid havet i 5 timmar med familjen, blev brun :D like that ! .. Och nu regnar det. Det ska tydligen regna imorgon också men till helgen ska det bli upp till 30 grader har jag hört.

På lördag ska vi passa min lillasyster så får väl dra med henne till surtesjön eller nåt. Får se, eller så får hon bada i poolen på altanen medans jag solar och tony kollar tv som vanligt haha.. Funderar även på vad vi ska äta. Tacos tror jag det blir. Jag är sugen på det !

Imorgon ska jag möta Linda 09:15 i angered , vi ska åka till ikea där hon ska leta reda på någon nice skohylla till sin lägenhet och sedan ska vi fika, och jag ska göra min klassiker när jag är där, äta den bästa räkmackan nånsin ! Namnam


Nu orkar jag inte skriva mer haha
2010-06-18
 19:22:53

igen, igen , igen

Den dagen då känslan kom att man inte längre var speciell, att man inte är mer en ett stycke som lever brevid.
En skugga, din.
Var det bara jag som försökte jaga mig närmare?
Har du glömt vad du sa?
Att det bara var du och jag...
Var det sant eller var det bara jag och min stora fantasi, mina stora drömmar och mina stora förhoppningar som svek mig igen?
Då har jag väl mig själv att skylla igen och igen och igen...
För aldrig är det du



2010-06-18
 12:34:20

orkar itne

Jag orkar verkligen inte lägga in bilderna ifrån igår och idag. Gör det när jag orkar ..

Sitter iaf i sängen och väntar på att vi ska åka till min morbor.


Igår så va det ju planerat att jag skulle träffa lollo, men hon hörde inte av sig fören 00:15 (?????) Inte första gången.. Så jag åkte hem till tony ist.. Vi va med freddan och kristian i typ 20 minuter. Sen hyrde vi film, köpte godis och cola sen åkte vi hem och myste..

Jag ska sluta fråga folk om dom vill träffas, dom säger ja sen hör dom inte av sig.. Och dom säger att jag alltid är med tony, men det är ju för att dom inte hör av sig så då planerar jag saker med honom istället. !!
Jag ska sluta fråga helt enkelt. Trött på detta.
2010-06-17
 15:44:46

17/6-10















2010-06-17
 15:26:57

15:22

Kom precis ut ifrån duschen. Ska sova hemma idag för jag och mamma ska iväg imorgon och orkar inte stressa hem ifrån killen. Har sovit hos honom i 2 veckor nu. Saknar han redan. Jag tvivlar starkt på att jag inte kommer kunna somna inatt utan honom bredvid mig. Så det blir nog att ta en sömntablett vid halv 8 tiden typ. Tar jag den senare kommer jag aldrig komma upp imorgon haha..


Skulle egentligen träffa Lollo idag, bad henne att smsa när hon hade vaknat men har inte fått något sms än. Och klockan är ju halv 4 typ !? .. Men aja, orkar inte gå ut nu ändå, ville träffas tidigt när solen är som starkast så man kunde sitta och sola lite tsm ..

Nu hade jag tänkt att städa mitt rum, garderob och fixa naglarna. Får se om jag kommer göra allt det där haha
2010-06-17
 12:35:44

17 juni











2010-06-17
 12:00:34

Dance flick

Har ni inte sett den? GÖR DET !! Jag kollar på den just nu och den är grym ! Det är både dans och komedi. Jag rekomenderar denna filmer till er !


2010-06-17
 10:45:05

frukost + bilder

Nu har jag min kamera. Ska bara äta frukost och så , sen lägger jag in bilderna :) ♥
2010-06-16
 13:33:56

13:30

Här sitter jag, igen .. och dricker te.. Börjar få huvudvärk igen. Hade det igår hela dagen.. Jag ska nog äta igen haha ( älskar att äta, kanske inte syns men så äre )

Hörs senare kanske :) ♥
2010-06-16
 13:32:32

bilder ifrån igår

Igår när jag passade Emma (syster), Evelina (kusin) & sindra (kusin) så gjorde jag pannkakor och tog lite bilder på dom.



















2010-06-16
 12:20:35

16 juni

Glömde min kamera hemma hos killen imorse. Så bilder får ni imorgon :)

Jag har iaf hjälpt älsklingen lite på jobbet med att måla 6 st fotpinnar till bord. Sen åkte jag hem.. Har ätit lite. Ska nog göra en kopp te utan mjölk , hostar så mycket att jag inte kan andas. Men det börjar bli bättre nu när jag har tagit medicin.

Ska sova hos killen idag igen som jag har gjort sen skolan slutade haha. Men imorgon ska jag sova hemma eftersom jag och mamma ska iväg på fredag förmiddag och sen på eftermiddagen ska vi hem till min morbror för min kusin fyller 6 år.. tror jag.. Och så får jag träffa min gudson också, han är 1 år :) Har inte träffat honom sen han döptes.


Igår var vi på mölndals sjukhus och hälsade på tonys storebror som har fått en liten pojk :) Han var otroligt söt och han ska heta Filip/Philip.

2010-06-15
 12:08:30

15 juni

Kom hem ifrån killen vid halv 10 imorse. Orkar inte ligga hemma hos honom medans han jobbar. Och ska ändå passa min syster o kusin snart.

Ligger i min säng med äcklig slämhosta och lyssnar på musik ♥


Hittade en bild på facebook på mig och några klasskamrater ifrån skolavslutningen. Vi väntade på båten , vi skulle till stan och äta lunch på paprika :)

2010-06-14
 10:32:43

inga bilder

Har inga bilder. Dom bilderna jag hade tänkt lägga in kan jag inte lägga in. Eftersom dom finns på mitt minneskort till mobilen, och mobilen är inne på lagning. Och kan inte föra över dom fören mobilen kommer hem igen..

Men i lördags fyllde ju Tonys mamma 50 år. Så det va röj hemma hos dom. Jag hjälpte till med maten, duktiga jag :D haha .. Men tyvär så log jag bara instängd i tonys rum liggandes i sängen, har blivit sjuk ! Önskar att jag kunde vara med, men orkade knappt gå på toaletten. Det börjar bli lite bättre nu ..


Ska bara ligga här i sängen och ta det lugnt. Ska kanske sova hos killen idag igen, men måste vara hemma tidigt imorgon också , ska passa syster
2010-06-11
 14:38:26

på söndag eller måndag

Har nyss varit och köpt en klänning + armband till mig. . och present till tonys mamma.

Vi har även varit på barn paradiset, ett lekhus för barn. Bilder kommer på söndag eller måndag
2010-06-09
 17:29:43

gäsp

Vet , skit dålig uppdatering. Har massor av bilder på mobilen men orkar verkligen inte lägga in dom på datorn ..

Idag skulle vi egentligen på utflykt med klassen, men jag valde att stanna hemma pga att det regnar. Och imorgon är det skolavslutning .. Då blir det att grilla och så på eftermiddagen. Och jag hoppas att min prins inte slutar sent imorgon så att han också kan vara med !

På lördag fyller hans mamma år, 50 år. Så det ska bli lite röj hemma hos dom. Vi kommer självklart vara där och ifall det är fint väder ska dom ut och spela på gräsmattan, och då ska jag, snäll som jag är, plocka undan lite och städa medans dom spelar :)

Vet inte riktigt vad jag ska ge henne, vill måla något fint på ett vinglas och ge henne en vinflaska. Ska även baka på fredag.