2009-03-31
 21:05:34

Linda Rosing

Kollade nyss på Den rätte för Rosing. Blev verkligen riktigt glad när hon valde Hugo, han verkar vara en snäll och omtänksam kille. Även om han är 19 år så kan det faktiskt funka. Åldern spelar ju inte en sån stor roll sålänge det finns kemi emellan dom.

    Jag hoppas iaf att de blir lyckliga och håller ihop



Men nu ska jag iallafall kolla på Andra Avenyn. Vi hörs väl innan jag går och lägger mig !
2009-03-31
 18:58:15

Fel

Hade skrivit att min syster fyller år på måndag. Men det är fel. Hon fyller år på Onsdag. Blandar ihop den 6e med 8de.
2009-03-31
 12:36:29

Tisdag

Hejsan. Kom hem ifrån skolan för ungefär en timma sedan. Mår så jäkla dåligt. Ska snart göra något att äta och en stor kopp té och kolla lite One tree hill.. Måste plugga också.

Idag fick jag göra 2 st matte prov och det gick skit bra !!!
Har även fått hem min Frida tidning idag så ska läsa lite i den
2009-03-30
 19:49:31

shoppa

Hade tänkt att gå ut och shoppa med en kompis i veckan. Men det går inte. Kom på att min syster fyller år på måndag och måste köpa present till henne. Plus att jag är sjuk :( ... Men det får bli nästa månad hoppas jag =) .. Sitter nu och kollar på one tree hill och dricker cola. Hostar som en idiot här. Inte kul. Har tagit hostmedicin och hoppas att jag känner mig bättre imorgon när jag ska till skolan.
2009-03-30
 16:43:59

Zac Efron

Det var tänkt att det skulle bli en lugn och trevlig kväll för Zac Efron, 21, och Vanessa Hudgens, 20, när de i lördags kväll åt middag på Eva Longorias restaurang Beso i Hollywood.

Men när paret lämnade restaurangen gick ett ilsket fan till attack och kastade ett helt paket örontops i huvudet på Zac.

Enligt uppgift syftade attacken på bilder som spridits ut på nätet. Dessa visar nämligen att den unga skådespelaren hade en stor mängd vax i sina öron vid ett fototillfälle nyligen.


 

Källa : starlounge.msn.se











Haha, snacka om ett galet fans. Jag skulle aldrig kunna göra så. Haha

2009-03-30
 12:48:56

Klar hos tandläkaren

Det gick rätt fort hos tandläkaren, dom lagade ett hål som va ganska djupt. Ska tillbaka om ungefär 6 månader och kolla ifall ett annat "hål" har utvecklas eller ifall jag har skött det själv. Eftersom det är så litet och det kan försvinna om jag borstar tänderna noga så är det bara onödigt att laga det nu. Och den tanden dom lagade nu kan börja verka sa dom, och då skulle jag ringa så att jag får en tidigare tid. Men tror att det ska gå bra :)



Nu ska jag koka upp lite té och kolla på serien som vanligt. Måste försöka bli lite friskare iaf. Kan inte missa skolan nu, så ska gå imorgon fastän jag känner mig dålig. Hörs senare, pusshej leverpastej !
2009-03-30
 12:44:43

Gratis presentkort till smink

Vem vill inte ha lite gratis saker? Bli medlem här och samla ihop gratis presentkort till smink eller annat. Det finns även tävlingar. Just nu är det 2 st tävlingar, på en digitalkamera och en väska designad av Mischa Barton.

Kom igen nu, bli medlem :D

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=60558
2009-03-30
 11:28:09

Tandläkare

Shiit vad jag hostar och snorar ! Men måste till tandläkaren så får snyta mig riktigt ordentligt och ta host medicin. vill bara få det överstökat ! Måste fylla på min mobil också, min comviq kompis tar slut idag.

Måste rusa snart, skriver mer när jag är hemma !
2009-03-30
 00:07:50

sova

Nu ska jag sova. Mår jätte dåligt. Och har tandläkare imorgon också så måste upp tidigt. Hade egentligen velat sova ut, men aja . Hörs imorgon ! Godnatt
2009-03-29
 20:29:38

Sjuk

Kom hem för 1 timma sen eller nåt. Har blivit sjuk, ont i halsen och förkyld som attans. Igår vad det kul men fick huvudvärk så tyckte det va lite jobbigt, men annars var det toppen! Kom hem vid 12 ungefär och försökte sova, men det gick inte !! Jag halv sov hela natten, hörde tvn allting. Somnade helt kl 6 så är ganska trött idag. Föresten, ni har väl inte glömt att ställa om klockan till sommartid idag? Jag gjorde det direkt när jag vaknade. Och idag har det varit jätte fint väder ju !! Hoppas det håller sig såhär nu och inte börjar regna eller snöa. Nu ska jag koka upp té och göra smörgåsar och sedan kolla film och vara sjukling :D

Skriver säkert mer sen !
2009-03-27
 14:05:29

Jag vill ha sommar !!

Nu ska jag strax åka iväg och kommer inte kunna blogga under helgen tror jag.

Jävla skit väder ! Vill ju ha sommar och sol nu, längtar starkt tillbaka till Turkiet nu iaf.



Jag vet inte varför, men jag har dåliga vibbar om att det kommer hända något i helgen. Men ska försöka göra allt positivt och inte starta onödiga samtal med någon, ge konstiga kommentarer osv. Ska göra så att de dåliga vibbarna försvinner och vara glad hela helgen :D

Mamma håller på att laga lite "mat" nu, makaroner, korv och köttbullar :D haha, killen skulle bara duscha och så, så åker mot honom när jag har ätit och han är klar. Får se vad som händer idag, men ser framemot imorgon och hoppas det inte blir som mina "tankar" säger mig. Hoppas hoppas hoppas ! Men ni får ha en underbar helg och va försiktig med alkoholen, den är inget att leka med !

2009-03-27
 12:39:34

Duschat

Har nu duschat och så, ska bara äta och slänga på lite mascara sen är jag klar. Och packa väska också.

Ajustdet, glömde säga förut, en det va typ snö storm igår kväll och nu är det vitt ut =( Faan !


2009-03-27
 11:23:00

Fredag

Sitter just nu och lägger in lite musik på mobilen. Ska snart börja göra ordning mig. Och imorgon blir det utgång. Eller utgång och utgång, vi ska sitta hemma hos en kompis till mig som jag inte har träffat på flera månader, så det ska bli kul :)

Jag skriver lite mer innan jag åker !
2009-03-26
 16:05:55

Gud har 99 namn

Idag var vi ju på en utställning med klassen, det var inte så kul faktiskt. Jag är inte så intresserad av religion. Vi va tvugna att prova olika religions "dräkter" en fick ta på sig palestina sjal på huvudet, en fick jude mössa, en fick präst kläder och jag fick ha slöja. Har inget emot det så, men det var inte kul ! Jag sa att jag inte ville men ändå va jag tvungen. Jag är inte muslim så varför ska jag ta på mig en slöja? . Aja skit samma, nu har jag iallafall ätit och så, och jag är skit trött ! Hade tänkt att vila lite men kan inte det för ska passa min lillasyster en stund. Så ska kolla på lite One tree hill nu. Hörs senare !
2009-03-25
 22:02:50

Trött, hungrig och rastlös

Jag sitter i soffan och kollar på Oth. Jag är rastlös som satan, orkar inte sitta här men det finns inget annat att göra vid denna tiden. Hungrig är jag också men orkar inte gå till köket. Ska nog sova snart också, ska upp tidigt imorgon och passa min lillasyster så mamma kan gå ut med hunden, min syster är ledig ifrån dagis eftersom hon har fått vattenkoppor. Haha.

Idag på träningen va vi bara 5 st, och det var faktiskt mycket skönare, det fanns mycket plats att röra sig, man fick mer tips på hur man skulle göra stegen snyggare m.m. Nästa vecka ska vi göra yttligare en dans till. Det är bara bra, det är ju inte kul att göra en enda dans på en hel termin, det blir liksom lite uttjatat. Så det ska bli kul..

Men nu ska jag fortsätta sitta är och glo in i dataskärmen, have a good night !
2009-03-25
 13:49:11

Stressad

Nu är tvätten snart klar och ska hänga upp den, hinner inte köra mörktvätt nu så ska göra det imorgon innan jag åker till skolan :) ,

Måste duscha snabbt också, äta middag och sen rusa iväg till vagnen. Min vagn till träningen går 16:18. Ska nog hinna :)
Jag skriver mer när jag kommer hem vid halv 9 skulle jag tro. Ha en bra dag :)

2009-03-25
 12:00:57

Tvättar

Håller på att tvätta här hemma nu och kollar på One Tree Hill. Efter jag har tvättat första maskinen så måste jag duscha fort och efter sätter jag på en maskin till.

Idag har jag träning också. Vet inte vad mer jag ska skriva. Så vi hörs senare :)
2009-03-24
 20:27:11

24/3

Sitter nu och kollar på Den rätte för Rosing. Efter det börjar Andra avenyn som jag också ska kolla på.

Åkte till pojken förut, vi gjorde inte så mycket, storstädade hela garaget.

Nu har jag inte tid att skriva mer. KOMMENTERA !!


2009-03-24
 13:38:12

Fint men kallt

Kom hem från skolan nyss. Det är jätte fint väder och solen skiner. Men det blåser så jäkla kallt. Hoppas verkligen på att sommaren kommer snart.
På torsdag har vi ingen engelska lektion som vi brukar ha en timma på morgonen eftersom min lärare ska till läkaren, så jag börjar inte förens 12:40 då vi ska på en utställning som heter Gud har 99 namn. Lite intressant och se vad det kan vara faktiskt. Så efter det så slutar vi för dagen. Men har fått en engelska uppgift som jag ska göra hemma, så det ska nog gå bra..

Idag på matte lektionen så fick jag testa på ett gammalt nationelltprov, och det gick jätte bra, det fanns 3 uppgifter i den som min lärare sa att det inte är många som klara den, och jag löste dom på 2 minuter !!!! Snacka om smart ;O Haha

Men nu måste jag ta något att äta, kolla one tree hill och plugga. Det var äcklig mat i skolan idag så åt bara 3 gafflar potatismos.

Hörs sen !



2009-03-23
 15:35:39

Haglar !!

Är med Lollo just nu, vi sitter hemma hos mig och "pluggar" lite. Har nyss ätit också, och när jag skulle ut på altanen och ta en cigg så börjar det hagla !!!!!!!!!!!

Det kommer inga bilder på mig just nu eftersom vi måste plugga. Men ska försöka fixa några bilder till ikväll.

Nu ska jag plugga. Hörs sen !

2009-03-23
 11:02:16

Måndag

God morgon. Vaknade för en stund sedan. Har sovit jätte gott inatt!! Idag ska jag träffa Lollo. Vet inte vad vi ska göra riktigt, men vi kommer på något :)

Ska strax äta lite frukost och sedan göra ordning mig. Hon slutar skolan kl 3, så ska försöka bli klar tillsdess.

Bild kommer senare :)
2009-03-22
 21:42:16

Söndag

Sov hos pojken inatt, hade kul igår ! Men idag mår jag inte så bra. Vi vaknade vid 9- tiden, gjorde ordning oss ocg tog moppen till Allum och åt på Max, efter det träffade vi några kompisar och typ satt i garaget och kolla på när dom mecka med moppe. "Jättekul" .. Åkte hem vid 7 tiden idag, och har duschat o så. Sitter och kollar på Beck nu


Ska ut o ta en cigg. Hörs

2009-03-20
 19:12:31

Låten <33

http://www.youtube.com/watch?v=Hg2yiJTnkjQ


Den är så grymt bra, älskar den !!
2009-03-20
 17:51:38

Såhär ser min tatto ut

2009-03-20
 11:05:48

Bild

Här e en bild på tatueringen, fast det är fortfarande plast på och inte tvättad

2009-03-20
 11:04:47

Fredag

Har nyss varit med mamma i affären och handlat lite. Nu ska vi äta revbensspjäll, Jammie !

Bild på tatueringen kommer senare, får inte ta av plasten och så fören kl 5 då det gått 24 timmar.

Nu ska jag äta, göra ordning mig och vänta på pojken. Min kusin fyller 6 år idag så ska hem till henne och äta tårta. Sen ska mamma fixa våra hår och jag blir brunett igen !
2009-03-19
 18:54:47

Tatuerad !!

Nu äntligen har jag fått det gjort. Den tog en timma att göra !! Men det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra faktiskt. Bild kommer imorgon eftersom att jag måste ha plast på i 24 timmar, plus att det är lite blod som jag måste tvätta bort innan :) Men jag är faktiskt riktigt nöjd ! Det blev mycket bättre än vad jag hade föreställt mig. Så det är inget jag kommer att ångra, tur va? :D


Nu ska jag kolla lite film och ta det lugnt, är jätte trött efter denna långa dag.
2009-03-19
 13:34:14

45 minuter kvar

Jag och mamma ska ta spårvagnen och 45 minuter. Måste försöka slappna av och inte vara så nervös annars lär jag väl svimma när jag kommer dit haha, lite pinsamt kanske. Men jag ska ta med mig mitt headset till mobilen och lyssna på musik och försöka komma på andra tankar, och en coca cola också. Det är ett måste !

Nu ska jag bara fixa mig lite, skriver mer när jag kommer hem med en tatuering nånstans på kroppen ;D
2009-03-19
 11:12:41

Torsdag

Ska tatuera mig om 4 timmar !!! Är skit nervös. Min mage känns konstig haha. Sitter just nu och dricker té och kollar på Oth. Ska öva lite på engelska läxan också som vi fick idag.

Det är jätte soligt ute men det blåser och är fruktansvärt kallt.

Skriver mer senare  ! Wish me luck <3
2009-03-18
 19:44:59

Tatuera mig !!

Vet ni vad ??? Jag skulle egentligen tatuera mig den 5 maj, men han ringde min mamma idag och sa att han ska resa bort så att vi får ta det imorgon istället. Jag är skit NERVÖS !!!!!!! Tror att det kommer vara svårt att sova ikväll.
Den första dagen så måste man ha på plasten i 24 timmar sen får jag ta bort den och tvätta och smörja in, så då får ni ett foto på den.

Idag hade jag träning och vi har precis gjort en ny dans som är lite mer "hård" och vi har popping i den också, grym dans måste jag säga! Men det är inte säkert ifall vi ska ha den på uppvisningen men det lär vi ju se. Nu ska jag kolla lite på Oth, duscha och sedan sova. Hörs säkert innan jag går och lägger mig
2009-03-18
 14:38:15

Idag



Detta har jag på mig idag, fast ska byta byxor.

Ska alldeles strax äta sen ska jag åka mot träningen. Hörs ikväll. Ha det så bra
2009-03-18
 12:09:49

Onsdag

Träning idag då. Och jädrar vilket fint väder det är ute ! Står i tidningen att det ska bli 7 grader och ingen risk för regn idag. Men nästa vecka kommer det tydligen vara väldigt molnigt och regna.

Ska snart ställa mig och laga ihop något att äta och sedan göra ordning mig. Bild kommer sen :)

Har sovit riktigt skönt inatt, mamma väckte mig vid 7 och frågade ifall jag inte hade skola idag, men jag sa nej och somnade om lika fort. Vaknade halv 12 igen.
2009-03-17
 22:42:39

Dagens outfit



Tröjor - Från mamma
Byxor - Nike
2009-03-17
 21:13:13

Den rätte för Rosing + Andra avenyn

Har nyss kollat på den rätte för Rosing och nu kollar jag på andra avenyn. Mitt huvud dunkar som om att det snart ska sprängas.

2009-03-17
 18:32:01

Glass med chokladsås

Vaknade för en halv timma sen ungefär. Råkade somna på soffan. Mamma kom in med glass till mig nyss, gottgott !
Är fortfarande jätte trött och ont/seg i huvudet och känner mig lite yr och illa mående. Hoppas det är bättre imorgon, har ju träning och vill verkligen inte missa den eftersom vi ska göra en ny dans IGEN :O


Skriver senare , seeee yaaah !
2009-03-17
 15:32:31

Bli medlem

Bli medlem på denna länk http://www.freestreet.se/?r=3515 det är mycket bättre än Gratis makeup och de sidorna!
2009-03-17
 13:32:37

Masskontroll

Kom precis hem ifrån skolan. Skippar gymnastiken idag efter som jag mår illa och ont i huvudet o halsen. Så ska bara vara hemma idag och försöka bli "frisk" .

På vägen hem när jag satt på spårvagnen ifrån Kortedala till Gamlestan så blev det masskontroll i Bellevue. Jag hade mitt skolkort men jag blev ändå nervös. Tänk dig 20 - 30 kontrollanter stoppar vagnen och rusar på. Shiit ! Har hört talas om masskontrollanter men trodde inte att det skulle vara så. Det fanns två st ordningsvakter också. Och kontrollantenas arbetsledare stod och tog tiden haha.


2009-03-17
 07:35:50

Tisdag

Godmorgon. Hinner inte lägga upp en bild nu eller skriva så mycket. Har försovit mig med 1 timma så måste skynda mig nu. Sitter och äter frukost och har hunnit ta på mig strumpor, bh, borsta håret och foundation. Idag är det en lång dag. Slutar vid 3 -4 tror jag och efter det åker jag nog hem direkt till killen, så kommer inte skriva här förens vid 8 tiden skulle jag tro.

Men ha en underbar dag så hörs vi senare :)
2009-03-16
 22:12:42

Nattinatti

Nu har jag kollat på Spårlöst. Underbart som vanligt.

Ska upp tidigt till skolan imorgon så ska strax röra mig mot sängen. Ska försöka hinna med en dagens outfit imorgon innan jag åker till skolan.

Sov gott !
2009-03-16
 21:00:17

Spårlöst

Idag har jag kollat på massa avnsitt av Oth. Så nu ska jag byta ut lite och kolla på spårlöst. Ett program som jag har kollat på så länge jag kan minnas. Jag gråter och blir glad lika mycket som dom när dom äntligen får träffa den dom söker. Det är så underbart.

Nu börjar det, så hörs senare innan jag ska sova

2009-03-16
 18:45:59

Städat

Nu har jag städat och tänkte lägga mig i ett bad.


Vad har ni gjort idag?
2009-03-16
 17:50:57

Lite bilder från igår

Jag och min syster hade en "tjejkväll" igår och satt framme med våra laptop och kolla bloggar och serier. Vi skulle egentligen kolla film men det blev så sent och hon skulle upp tidigt till skolan. Men det var mysigt iallafall !



 


Skit väder det är ute, regn och dimma. Känner mig riktigt trött när det e så.
2009-03-16
 17:41:36

Britney Spears



Britney Spears verkar äntligen vara tillbaka på banan igen efter att ha fått en succéstart på comebackturnén. Men nu rapporterar Now magazine att vägen tillbaka inneburit både besök av en avslappningscoach och medicinering.  

Sångerskan sägs nämligen ha lidit av en allvarlig panikattack strax innan det var dags för hennes första framträdande i New Orleans.  

- Britney var ett vrak. Hon visste att världen skulle döma henne efter det här framträdandet. Hon flippade ur över att hon skulle mima och bad om att det inte skulle vara några tekniska problem. Hon hade verkligen riktig panik, säger en källa.  

- Ett tag fruktade man att hon inte skulle kunna uppträda. Det krävdes försäkran från henne manager, pappa Jamie, och en avslappningsterapeut för att få ut henne på scen.
2009-03-16
 16:03:54

Egen dag

Kollar fortfarande på OTH. Hade tänkt att lägga mig i ett bad och göra ansiktsmask och sätta i lite hårolja.

Imorgon är det skola, orkar egentligen inte gå, känner mig helt slut, men måste verkligen. Det är en lång dag imorgon.

Har bara 4 lektioner imorgon men ändå är det från kl 9 till ungefär 4. Får lägga mig hyfsat tidigt idag då så att jag orkar med dagen. SUCK

2009-03-16
 15:15:07

You make me melt

Han får mig att le när jag egentligen vill gråta.
Han får mig att inse att allting har sin mening.
Han har fått mig upp på fötter igen.
Han ställer alltid upp.
Han finns alltid vid min sida, oavsett vad det är.

Han är allt en tjej vill ha !

2009-03-16
 14:38:42

Hannamdh.blogg.se

Ny har jag skaffat en ny blogg. Min förra blogg va Hannamdh.blogg.se som nu är borta. Ville ha något nytt och bättre.

Som vanligt så ska jag titta på One Tree Hill igen och vänta tills mamma är klar med maten. Ska börja uppdatera massor nu och det kommer även massa bilder !

2009-03-16
 14:36:26

Välkommen till min nya blogg!