2009-04-30
 11:13:20

Torsdag - Hemma

Kom hem för ungefär en timma sedan. Mamma hämtade mig med bilen ifrån skolan.
Har nu gjort frukost till mig och killen. Min faster kommer hit vid tre tiden och ska lämna pengar. Ska bli kul att träffa henne =) 

Lägger in bilder senare. 


XoXo
Hanna
 
2009-04-30
 06:43:47

Torsdag - Valborg

Godmorgon. Gud vad trött jag är ! Vaknade för 20 minuter sen. Älsklingen sover som en liten bebis fortfarande haha. Ska snart börja göra ordning mig och åka till skolan. Har bara en lektion. Orkar inte !!!!!!!!!!! Vill bara lägga mig bredvid sötnosen och somna om. Men men, hörs sen. Skolan kallar !!
2009-04-29
 19:35:27

Onsdag kväll

Har kommit hem ifrån träningen nu, det va köer eftersom en spårvagn hade krockat. IGEN ! Så det tog 1 och en halv timma att komma hem. Älsklingen är här också och ska sova här idag :) Imorgon blir det inget festande imorgon som alla andra ska göra. Jag och killen ska bara ligga hemma och äta god mat och kolla film.

Föresten, nu känns det verkligen som att sommaren är på väg nu, skit varmt ute. Det ska bli 25 grader imorgon, idag va det 28. Och nu är det 22 !! Och det är liksom kväll haha. Fast får sån fruktansvärd huvudvärk så måste dricka mycket mycket vatten !

Nu ska jag äta, hoppa in i duschen, ta hårinpackning, ansiktsmask och sen mysa med älsklingen :)

Skriver säkert mer senare ikväll eller imorgon innan jag åker till skolan. Ska försöka komma ihåg att ta dagens Outfit också :)

Ha det så bra !
2009-04-29
 10:03:47

Onsdag

Vaknade nyss. Ska snart cykla på motioncykel eftersom jag inte orkade följa med och jogga idag. Det ser ut att bli fint väder idag, redan sol och varmt på altanen. Så idag får det bli lätta kläder till träningen. Skriver mer senare

2009-04-28
 22:12:09

Sova

Ska lägga mig i sängen nu och försöka sova. Hörs imorgon
2009-04-28
 21:06:12

Tisdag - Kväll

Har inte hunnit skriva något idag. Åkte till killen direkt efter skolan. Åkte bara hem fort och hämtade lite filmer eftersom vi bara skulle ha en myskväll idag. Vi kollade på två filmer, eller a en och en halv. Haha, jag somnade till den andra filmen efter 20 minuter och killen missade bara 20 minuter i slutet.
Nu kollar jag på andra avenyn, Efter det ska jag tvätta av sminket och äta kvällsmat.

Justdet föresten, tog lite bilder på mig idag innan jag åkte till skolan. Vet inte ifall de blev så bra, men det funkar.





Byxor - vero moda
Linne/Klänning - Lindex

Det rosa linnet/klänningen är min lillasysters som är 6 år !!! Jag trodde det va min andras systers linne, och hon är 16 ( om en vecka ) så tänkte men visst den kan jag ha på mig idag och tänkte inte mer på det. Efter skolan när jag kom hem fort så fråga mamma varför jag hade på mig den, så sa jag vadå då? Så sa hon att det var min 6åriga systers klänning HAHAHA, Men det passar bra som ett linne med :P Men hon kan inte få reda på det för då blir hon bara arg och säger att jag inte får ta den haha. Så ska slänga in den i tvätten imorgon och lägga tillbaka den i hennes låda. Haha

Nu ska jag kolla andra avenyn, skriver mer senare ,!
2009-04-28
 06:48:00

Tisdag

Godmorgon, sovit gott?

Mår så jädra dåligt idag, mensverk och pollen allergi. Ska snart koka upp lite té och ta verktablett och allergitablett. Har en lång skoldag idag, orkar egentligen inte gå, men måste..

Skriver mer efter skolan
2009-04-27
 21:13:58

Regnar

Nu regnar, åskar och blixtrar det. Ganska mysigt men skulle vilja ha killen här nu, är lite små rädd för åskan :$

Kollar på Spårlöst, fast det är reklam just nu. Och dricker lite té. Gottgott :)
Mina ögon kliar också som satan, ska strax gå och tvätta av sminket. Skola imorgon, har ställt klockan på 06:10 så hoppas jag orkar gå upp. Slutar vid halv 1 imorgon skulle jag tro.
2009-04-27
 20:02:20

27/4-09

Nu är jag hemma igen. Älsklingen och daniel ( hans kompis ) kom och klinga på mig :D haha, precis efter jag hade skrivit inlägget under ringde telefonen, dom var utanför min svale. Dom fick komma in så att jag kunde fixa mig fort eftersom jag fortfarande satt med pyjamas på och håret i en slarvig tofs. Sen åkte vi till en restaurang och åt buffe. Gottgott. Efter det åkte jag och älsklingen hem till honom och kolla lite tv och små pratade. Sen ringde daniel och vi åkte ut och träffa honom igen, åkte såklart till pojkens garage och dom mecka moppe haha.

Nu ska jag ta mig något att äta och vänta tills klockan blir 9 då spårlöst kommer..
2009-04-27
 13:42:07

Om livet bara kunde vara perfekt..

.. Så skulle allt vara underbart.

Sitter och tänker, vet inte vad jag ska göra för att tänka på annat. Städade undan lite i rummet, tyckte att det behövdes haha.

Kan inte få tag på killen heller, han har ju ingen mobil längre och han är inte hemma. Och har ingen aning om vem han är med och kan ju inte smsa alla hans vänner och fråga om dom är med honom. Så får väl vänta tills han ringer mig. Pratade med honom precis när jag vaknade och va på dåligt morgon humör så han trodde att jag inte ville träffa honom idag, men det vill jag ju. Men nu kan jag inte få tag på honom. Han kanske är i garaget men orkar inte åka dit, tänk så är han inte där? Då har jag ju åkt dit i onödan. Jag kan ju åka hem till honom och vänta där, men det känns också meningslöst eftersom att han kan vara ute en hel dag utan att ens komma hem. Så får väl stanna hemma idag och kanske göra lite läxor?

Aja, får hoppas på han ringer innan klockan blir för mycket
2009-04-27
 12:23:41

Måndag

Godmorgon, sovit gott? Det har iallafall jag. Men känner att jag har sovit lite för länge.. Huvudet dunkar. Men det går nog över. Ska snart ta mig något att äta och slänga i mig allergitabletter. Min näsa rinner och ögonen kliar.
Idag kommer min vecka också ( Lingonveckan ) Inte kul :( 

Vet inte vad som händer idag. Får se senare
2009-04-26
 22:51:13

Godnatt

Ska nog stänga av denna plåtsaken och sova. Är fortfarande små deppig så känns bara meningslöst att vara vaken. Tror jag ska skriva ner lite saker på min läxa också innan jag bäddar ner mig.

Så vi hörs imorgon gott folk



Btw, vill bara säga att jag har världens bästa vän. Tack för att du alltid finns när jag behöver dig !! <33
2009-04-26
 20:16:03

Söndag

Kom hem för 2 timmar sen, har duschat och så. Ska nu gå och göra té och smörgås. Wipeout börjar nu också så ska nog kolla på det också.


Det va en hemsk helg. Tänker inte gå in på detaljer, men det blev bråk mellan mig och killen, knivbråk i tjärnet ( vi hann aldrig komma dit, sicken tur! ) en kvinna ramla med cykel, fick ett slags anfall (epilepsi?) ingen aning va det va, men hon vakna upp och blödde ifrån näsan och pannan och ambulansen kom dit.

Jag och killen blev sedan vänner efter allt som hade hänt och åkte hem o sov. Kan inte glömma det som hände, kan inte släppa det.. Har varit depprimerad sen i lördags. Men det löser väl sig.
2009-04-24
 12:50:13

Mobbning, nertryckning

Kom att tänka på det här med mobbning och nertryckning och alla dessa saker. Varför gör man så? Varför ska man mobba en annan för att dom t.ex. är för kraftig eller smal? Alla är lika mycket värda ändå. Det är personligheten man ska tänka på, inte utseendet ! Jag har själv blivit mobbad i min förra skola, dom såg inte vad som fanns på insidan, jag visade inte att jag var ledsen, jag gick förbi dom och lossades att jag inte hörde dom. MEN jag kom hem gråtandes varje dag och ville/vågade aldrig gå till skolan dagen efter, men gjorde det ändå. Till slut gick jag aldrig dit. Missade massa i skolan, fick börja på Skyddsnätet, har gått där i 2 år nu. Och efter sommar börjar jag i första ring. Hoppas jag ! Efter detta har jag aldrig låtit någon trycka ner mig så mycket som dom gjorde. Fick anorexia, komplex och började skada mig själv. Dom personerna vet säkert vilka dom är. Dom läser inte min blogg. (Hoppas jag) Ser dom jätte ofta ute, men jag går förbi dom med ryggen sträckt och visar att jag har kommit långt. Tack vare dom har jag blivit starkare! , vågar säga ifrån. Innan hade jag respekt för dom eftersom jag var rädd. Men nu är dom ingenting i mina ögon, bara ett par fisar som tror att dom är något. Aldrig, ALDRIG mer ska dom få trycka ner mig. Ingen ! Jag lever lyckligt nu, det går bra i skolan, jag har bra stöd ifrån alla håll och jag är förlovad !! Trodde aldrig att jag skulle hitta den rätte, men det har jag. Och jag älskar honom ifrån djupet av mitt hjärta.


Och alla ni som har fördomar om mig, kollar snett och snackar skit om mig. SKAFFA ETT EGET JÄVLA LIV OCH SLUTA BRY ER OM MITT. Avundsjuka h*rungar


Och ni som ska kalla er "vänner" som bara kommer när NI mår dåligt. Dra åt helvete. Jag behöver inte er. Ni finns inte där när jag mår dåligt. Ni hör aldrig av er bara för att kolla hur jag mår. Ni hör bara av er om det är något ni behöver ! Behöver inte er. Klarar mig mycket bättre själv. Vill ni ha kvar mig som vän så kanske ni också kan höra av er. Det finns bara en som hör av sig och hon vet vem hon är. Kan prata om allt med henne.


2009-04-24
 12:25:49

Ska ta massa bilder

Har kommit hem nu. Ska strax börja göra ordning mig, hann bara duscha förut innan vi va tvunga att åka.
Eftersom att jag är sååååå dålig på att aldrig lägga in bilder på bloggen så hade jag tänkt att ta med min digitalkamera till killen och massa batterier. Ska ta bilder på allt jag gör. Okej inte allt men aa. Iallafall så ni vet att jag faktiskt hittar på saker och inte bara sitter hemma med killen och glor tv !!!!!

Jag vet inte vad som händer i helgen, känner för att kanske dricka och grilla vid delsjön eller tjärnet. Får se vad alla andra ska göra.

Haha när jag och mamma körde över angeredsbron så märker jag bara hur det går fortare och fortare och det blir ett extremt tryck ! Det är ju typ 50 (?) på bron.. Och mamma körde i 120 (!) Jag ba vad gör du typ, hon ba haha, visst va det kul :D
2009-04-24
 09:29:42

Fredag

Har varit ute och promenerat med mamma, vi gick runt angeredsgymnasiet ända upp till lövgärdet och vägen förbi vättleskolan. Jätte skönt att gå men man blev så jädra svettig. Ska hoppa in och duscha snabbt och äta frukost sen ska vi åka till min morbror i Rommelanda och hämta min mormors mans bil. Senare åker jag hem till killen. Kommer inte kunna skriva något under helgen. Eller kan, kan jag. Men killens data är så seg så det skulle bara ta hundra år. Men får se ifall jag gör det.
2009-04-23
 20:58:31

Rubrik?

Sitter och kollar på den där japanska saken på kanal 4. Ganska underhållande faktiskt. Spelar också lite MahJongCon hehe. Har fastnat för det spelet.

Imorgon blir det att gå upp tidigt igen, ska ut och lunka/jogga med mamma, sen ska jag hem och duscha, smsa Linda och ser om vi kan ses en stund och sedan åker jag hem till pojken min. Får se vad som händer i helgen. Vi har inte planerat något speciellt faktiskt.
2009-04-23
 16:46:58

Torsdag - Hemma

Nu är jag äntligen hemma. Är trött som satan, tror jag ska lägga mig och vila lite. Orkar inte gå ut idag.


Skriver mer senare om vad vi gjorde
2009-04-23
 11:03:38

Torsdag

Har varit i skolan. Ska snart äta lite sen blir det en lektion till. I Gårdsten, vi ska laga mat haha. Ska möta Kimmie i angered halv 1 .

Är jätte stressad, måste lära mig alla fyra danser utantill innan 10 maj då vi har uppvisning, men jag hoppas det går bra ! Vi har 2 träningar kvar och vi ska öva i 3 timmar innan föreställningen också. Wish me luck !!!
2009-04-22
 12:21:04

Alesha Dixon , Breathe Slow - Älskar låten !!!!!!

I'm running out of patients
'cos i can't believe what the hell
I'm hearing
And speaking of hell
It don't compare to this heat
That i am feeling

I love you too much
It shows
All my emotions go
Out of control oh whoa whoa
Good for you bad for me
When i can hardly see
From the tears that flow oh whoa

Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Before i lose it get comp- oh oh oh 'sure

I am gunna breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Ladies never lose comp- oh oh oh 'sure

Not guuna lie
Or even try
You've got my wheel spinning
And i ain't the one to show
The gun
'cos that means you will be
Winning oh yeah

I love you too much
It shows
All my emotions go
Out of control oh whoa whoa
Good for you bad for me
When i can hardly see
From the tears that flow oh whoa

Ooh oh ooh
Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Before i lose it get comp- oh oh oh 'sure

I am gunna breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Ladies never lose comp- oh oh oh 'sure

Somebody better hold me back
You're lucky i know how to act
(so lucky ain't gunna attack)
I'm being calm and cool
But believe me you
It's taking everything to just
Breathe breathe breathe ...

Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Before i lose it get comp- oh oh oh 'sure

I am gunna breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Ladies never lose comp- oh oh oh 'sure

Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Before i lose it get comp- oh oh oh 'sure

I am gunna breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed
'cos ladies take it in
And get comp- oh oh oh 'sure
Ladies never lose comp- oh oh oh 'sure
2009-04-22
 10:56:59

Onsdag - Frukost

Gud vad jobbigt det var !! Vi tog ingen lång runda nu eftersom jag måste vänja min kropp först men det var extremt jobbigt. Har duschat nu och mamma har gjort frukost till mig som jag ska smaska i mig .



Om 5 timmar ska jag åka och träna igen, men dans :)
2009-04-22
 09:01:12

Onsdag - Joggningstur

Snart ska jag och mamma ut och jogga/gå. Håller på att lägga in musik så att vi går i rätt takt. Efter det ska jag hem och duscha och göra ordning mig lite smått. Sen kl 16:18 åker jag till träningen. Vaknade av att mn mobil ringde, och det är INTE vanligt. Brukar aldrig vakna av den annars. Vaknar bara av väckarklockan, och idag vaknade jag av vibration. Blev lite chockad haha.
2009-04-21
 17:33:39

Jordgubbar, socker & mjölk

Sitter just nu och äter jordgubbar med mjölk och socker. Smarrigt ! Åkte med mamma och dom till Willys så passade på att köpa med mig jordgubbar hem :D

Imorgon blir det träning. Först ut och jogga med mamma på morgonen och sen dansen på eftermiddagen.. Pust..
2009-04-21
 13:22:26

Tisdag - Hemma

Nu är jag hemma. Klarade provet kanon !! Nu ska jag kolla lite på filmen Honey och hoppas på att jag inte somnar. Är mega trött idag.. Ska nog hem till killen senare när han har slutat. Kanske sover där. Men får se om jag känner för det eller ej.
2009-04-21
 07:56:11

Tisdag - Skola

Har sminkat mig och så nu. Försov mig lite. Skulle gå upp 06:50 men vaknade halv 8. I vanliga fall går jag upp kl 6 men tänkte att jag aldrig kommer orka det så ställde väckarklockan 50 minuter senare. Ska strax åka mot skolan. Ska bara ta något att äta och hitta en tjock tröja. Det är ganska kyligt ute. Vill att solen ska komma igen !!!!!!

Men vi hörs när jag har slutat, slutar halv 1 tror jag.


2009-04-20
 19:48:12

Måndag - kväll

Nu är jag hemma igen. Vi gjorde absolut ingenting idag. Städade, köpte pizza och kollade tv. Åkte hem lite tidigate eftersom jag måste plugga till provet imorgon. Hade tänkt att ta en dusch också. Orkar inte duscha på morgonen så får göra det på kvällarna.
2009-04-20
 13:13:27

jaduu

Sitter här och har absolut ingenting att göra. Har sett klart alla avsnitt på One tree hill. Måste egentligen börja göra ordning mig och plugga lite, men orkar nte just nu. Ska göra det snart. Vad som händer idag är väl det vanliga, vara med killen. Men imorgon kanske jag ska träffa Micaela, om hon mår bättre eftersom hon börjar bli sjuk =(

Imorgon är det skola och på Onsdag är det träning.


2009-04-20
 11:01:51

Måndag

Godmorgon, vaknade för en halv timma sen ungefär. Ska kolla på sista avsnittet av Oth sen börjar jag följa den på tv på söndagar :) , efter det ska jag göra ordning mig och sedan plugga lite. Har svenska prov imorgon och kan inte komma oförberedd.

Jag hade världens sjukaste dröm inatt, kan inte riktigt förklara den, men den va sjuk. Det handlade om 3 olika saker på en gång. Haha,
2009-04-19
 23:12:24

Lägg dags

Tror jag ska lägga mig snart. Är jätte trött. Godnatt <33

2009-04-19
 19:02:36

Söndag

Sitter hemma och fryser. Har frusit hela helgen. Igår så skulle vi på en lokalfest, så vi åkte dit och det var typ bara folk från Angered, bergsjön, kortedala och gamlestan så det kändes lite osäkert att vara där eftersom folk började bråka med varandra och hade batonger och skit på sig. Så vi gick aldrig in utan vi stod utanför med några kompisar till min kille och bara snacka. Vi kom hem vid 1 tiden och somna på studs typ. Haha, och idag när vi vaknade gjorde vi ordning oss, åkte till sävedalen och åt på Ove's gatukök och sedan va vi hemma och kolla på Kung Fu panda, men jag somnade efter 10 minuter haha. Åkte hem idag för är tvungen att plugga och fixa rummet lite. Skriver mer senare
2009-04-16
 15:19:55

Torsdag - Middag

Har kommit hem ifrån skolan nu, kollar på one tree hill och väntar tills maten är klar. Är vrål hungrig. Och trött också för den delen. Somnade nästan i skolan. Haha
2009-04-16
 11:40:07

Torsdag - Sista lektionen

Har varit hemma ett tag nu, på engelska lektionen skulle vi träna mer på att skriva på engelska, rätt stavning och grammatik. Gick väl bra tror jag. Ska strax åka till skolan igen, ska slänga i mig någonting att äta, fixa mig lite och sedan möta Kimmie i Bellevue för att sedan åka tillsammans till skolan. Lärde känna henne i skolan för ungefär 3 veckor sedan, en riktig go tjej. Jag hoppas att vi kan bli goda vänner :) Känns så, vi brukar smsa ibland och ska träffas någon dag utanför skolan och hitta på något. Kanske ta en fika i stan en fin solig dag? Hehe.

Åker hem till angered snabbt efter skolan, äter, väntar tills killen slutar och sedan åker till honom. Men ska inte sova där idag eftersom mamma ska tvätta imorgon och behöver några kläder som ligger i tvätten. Så ska passa på att plugga lite och försöka kolla så mycket på One tree hill som möjligt eftersom jag bara har till avsnitt 16 eller 17 så måste hinna se dom innan jag fortsätter kolla alla andra avsnitt på tv eftersom att jag inte kan ladda ner nu när ipren har kommit och vet inte hur man gör så att man inte ser ip adressen. Men det ska nog gå bra :) Dom går ju på söndagar kl 18:10 och det kommer väl repriser?

Hörs senare, ta och kommentera lite !!!!



Bjuder på en härlig bild på min kusin och syster <33
2009-04-16
 07:18:32

Torsdag

Håller på att sminka mig nu. Kollar på One tree hill samtidigt :P

Ska åka till skolan om 1 timma. Är nästan helt klar tror jag .. Men hörs senare
2009-04-15
 21:22:27

Onsdag - snart sova

Kollar lite på one tree hill nu, ska snart tvätta av sminket och lägga mig i sängen. Skola imorgon. Efter skolan så ska jag vänta tills killen kommer hem så ska vi bara ta det lite lungt och vara ute eller mysa framför tvn.

Måste nog städa undan i rummet innan jag går och lägger mig. Dom ska besikta våran lägenhet imorgon så det kan inte se ut som en rishög i mitt rum då haha.

Jag måste verkligen sluta röka och träna upp min kondition. För er som inte vet så ska jag vara med och springa Midnattsloppet göteborg i Augusti, och då måste jag börja träna nu haha annars kommer jag inte ens klara av att springa hälften. Vi ska springa en mil !! ;O kommer ju dö hahahahaha


Men vi hörs imorgon. Godnatt <33
2009-04-15
 15:48:05

Onsdag

Ska snart åka till träningen. Vagnen går om 30 minuter. Egentligen orkar jag inte, men är tvungen. Hörs ikväll när jag kommer hem
2009-04-15
 11:33:44

Gratis mat

Hur bra låter inte det? En hemsida där man samlar poäng för att sedan få hem present kort på mataffärer. Jag tycker att det är jätte bra att få gratis mat och kunna spara andra pengar till massa annat. t.ex. en resa? Även om det kanske inte är du som köper hem maten hemma så gör ju dina föräldrar det, och dom kan ha stor nytta utav det! Tänk dig hur mycket pengar man sparar in och som man sedan kan använda till en familje grej.

Denna sidan är inte som gratismakeup osv, utan detta är mycket lättare. Såg detta i en annans blogg och blev medlem direkt. Hennes vän hade fått hem hur många presentkort som helst på 250 kr !!!

Så gör som oss , bli medlem på denna länken
http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=63990
2009-04-14
 21:09:58

Tisdag - Andra avenyn

Sitter och kollar på andra avenyn nu. Har ätit lite och kollat lite på One tree hill. Är sugen på coca cola. Men vi har ingen hemma så får dricka saft, det funkar men inte lika gott xD
 
Ska även plugga lite idag, har prov nästa vecka. Så måste läsa på lite.


2009-04-14
 07:45:36

Tisdag - Dagens outfit





Vit t-shirt - Gina
Rött linne - H&M
Baggy jeans - Gina
2009-04-14
 07:41:56

Tisdag - Skola

Har nu sminkat mig, tagit på mig kläder och ska snart äta. Ska åka till skolan om 35 - 40 minuter. Det var svårt att komma upp idag fastän jag la mig i sängen vid 10 ? , ställde klockan på 6 men znoozade den till 06:40. Sitter också nu och kollar på The voice på tv.

Allergitablett har jag också tagit nu, får se om jag kommer hem med stora eller små ögon haha.
2009-04-13
 21:44:40

Måndag

Sitter och kollar på Harry potter på tv. Ska snart plocka undan lite i mitt rum, byta kläder, plugga lite och sedan sova. Har varit en lång dag. Och måste försöka somna tidigt idag, skola imorgon vettu,. Mina ögon är röda som gud vet vad, har sån j*vla pollenallergi och de jädrans tabletterna hjälper ju knappt. Men det är alltid så i början för mig när pollen börja komma. Får se senare hur tabletterna funkar annars får jag gå till en läkare och få starkare tabletter. Vaknade 5 imorse av att mitt öga kliade och rann som in i satan. Kunde verkligen inte somna för det sved, klia, rann och gjorde ont. Men till slut så sket jag i det och somnade och vaknade senare vid 10 - 11 och mitt öga var svullet =( Så jag och älsklingen började göra ordning oss och tog en dusch och när jag hade tvättat av ögat så la sig svullnaden. Så nu är det bara rött och gör ont.

2009-04-12
 11:55:50

Söndag

Ska åka hem till strömmensberg nu. Skolan börjar på tisdag så ska plugga lite ikväll och imorgon medans killen jobbar. Skriver mer imorgon kväll tror jag.
2009-04-11
 17:10:33

Bilder ifrån veckan









Mer bilder kommer senare
2009-04-11
 13:26:24

Lördag - påsk

Då va jag hemma igen. Har sovit borta hela lovet. Idag ska jag och älsklingen passa min lillasyster. Så idag händer inte så mycket. Skriver mer lite senare
2009-04-08
 10:17:30

Onsdag

Har inte skrivit på ett tag. Det beror på att jag inte har varit hemma.

Idag fyller min lillasyster 6 år så mamma och hennes sambo är och köper dockvagn till henne. Och jag ska snart börja slå in hennes presenter. Och när mamma kommer hem så ska vi börja fixa lite här hemma och göra en prinsesstårta till henne!

I helgen hände inte så mycket, vi satte oss vid delsjön och grilla och drack lite cider. Sen så skulle alla dra så jag, tony och några till åkte till hans garage och sen åkte vi ut med mopparna. Sen började vi typ bråka så vi gick hem till honom men blev vänner efter typ 30 minuter. Så åkte vi till rampen och träffade Kristian, Mathila, Emmy, John, Allergiken ( som fyllde 18 ) Grattis i efterskott haha, och någon till som jag inte kommer ihåg just nu. Tog inte så många bilder, men de få bilderna jag har ligger i mobilen och orkar inte lägga in dom på datorn just nu. Så bilder kommer senare.

Och i fredags så satt vi bara och rökte vattenpipa.

Det är piss väder idag, regnar och regnar. Vaknade vid 5 tiden av att regnet bara öste ner och tvn var på, men stängde av den, och sen somnade om lika fort.

Nu måste jag börja göra ordning mig och lägenheten. Ska bli barnkalas här sen.
2009-04-04
 14:24:39

Lördag

Jag är hemma nu. Ska snart åka till gårdsten. Hinner inte skriva så mycket eller lägga in bilder. Det gör jag imorgon. Åker hem till killen ikväll. Just nu är han på moppeträff i brodalen. Nu måste jag göra ordning mig. Hörs imorgon
2009-04-02
 17:06:56

2/4

Har ätit och så nu. Tror att jag sover hos killen till på lördag. Men få se hur det blir.

Vet inte riktigt när jag ska åka hem ifrån eftersom att han ska jobba över en stund. Så tänkte vila lite.
2009-04-02
 11:07:27

Torsdag

Kom hem från skolan för en stund sedan. Ska vara där igen 13:50, men ska möta Kimmie i bellevue tjudo i innan. Så ska jag och hon åka dit tillsammans :) , jag ska ta något att äta nu och en kopp té, tvätta håret sen ska mamma fixa det =) Hoppas det blir snyggt, eftersom färgen på det håret jag ska sätta i är lite ljusare än mitt, men det gör inget, har ändå lite små blonda slingor kvar i håret efter att jag va blond. Bara det är snyggt så =)


Har fortfarande världens hosta, sitter och hostar hela tiden på spårvagnen, lite pinsamt faktiskt. Känns som alla, precis alla sitter och glor på mig, så försöker att hålla hostan inne och vänta tills jag ska av vagnen, men då blir hostan ännu värre och jag måste hosta i 10 minuter non-stop haha. Får dricka mycket vatten och ta hostmedicin och hoppas på att det blir bättre. Måste även försöka att röka så lite som möjligt. Det gör ju bara allt värre.

Ska sova hos killen idag, ska va med honom på jobbet imorgon för dom skulle åka nånstans utanför Göteborg och göra ett jobb, vet inte vilken stad. Men det tar 3 timmar dit och 3 timmar hem. Så ska sitta i en bil sammanlagt 6 timmar. Lite tråkigt att jag inte har fått mitt trådlösa bredband än, för då kunde jag suttit vid datan. Men jag ska nog kunna komma på något att göra!
Ne men nu måste jag sluta tjata. Måste stoppa i mig lite mat. Hörs senare ! Och bild kommer på håret sen =)
Ha en underbar dag och njut av solen så mycket som möjligt, vem vet om det kommer snö igen ! :O


2009-04-01
 13:46:08

Onsdag 1 april

Hejhej ! Kom precis hem, har varit och köpt löshår, tröja och leggins. När jag kom hem nyss så hade jag fått min kalender som jag väntat på länge och fick även en film "He's the girl" ..NI har väl sett Shes the man? Det är som den fast det är en kille som klär ut sig till tjej. Haha, så den ska jag se :)

Ska åka mot träningen om 2 timmar ungefär. Jag vet att det inte är bra att träna när man är sjuk, men kan inte missa denna gången eftersom vi ska börja på yttligare en ny dans idag.